Naar begin pagina

AF erkend schilder

Schilders bedrijf van Dijk is een erkend AF-schildersbedrijf.
Deze erkenningsregeling is opgericht door de Koninklijke Vereniging FOSAG.
Aan deze regeling kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's.

De deelnemende bedrijven worden ieder jaar grondig geinspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden, die zijn overeengekomen met de Vereniging Eigen Huis en de Consumentenbond. De regeling biedt u, als klant, de waarborg dat u werkt met deskundige en professionele schilders.

Informatie van AF-website:
naar website Afschilder.com
Als u als particulier of als zakelijke opdrachtgever een schilders-, behangers- of glaszettersbedrijf zoekt, wilt u niet alleen vakbekwame mensen, maar ook de zekerheid dat het gekozen bedrijf zijn afspraken nakomt. Denk bijvoorbeeld aan een goed onderbouwde offerte zonder onaangename verrassingen, aan een planning die klopt en aan de afgesproken kwaliteit en garanties op materialen en arbeid. Kortom: u wilt zekerheid. Gelukkig zijn er veel bedrijven die doen wat zij beloven. Maar welke zijn dat, waar kunt u die vinden en vooral... waaraan herkent u ze? Tot voor kort was het vanzelfsprekend dat iemand die het schilders-, glaszetters-, of behangersvak uitoefende, vakbekwaam was. Met de versoepeling van de Vestigingswet in 1996, werd het een stuk moeilijker om 'het kaf van het koren te scheiden'. Daarom heeft de Koninklijke Vereniging FOSAG de Erkenningsregeling opgericht. Hier kunnen uitsluitend schilders- en afwerkingsbedrijven aan deelnemen die in het bezit zijn van alle vak- en bedrijfstechnische diploma's. De deelnemende bedrijven worden ieder jaar grondig ge´nspecteerd en werken volgens leveringsvoorwaarden die zijn overeengekomen met de 'vereniging eigen huis' en de Consumentenbond.

Lees meer over AF-erkenning op de AF-website:
http://www.afschilder.com

terug

 

Webdesign by MLVER